De Groene Os Vachtkruiden paard pony

Poeder voor een gezonde huid en vacht.

 

Verpakking: 200 gram.

 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 48,75
De Groene Os

Voordelen Stalapotheek

5 %  korting voor bestellen met account

Voor 16.00 ur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details

Geschikt voor

Paard, pony, hond, kat.

 

Samenstelling

Scutellaria galericulata (blauw glidkruid), Arctium lappa (grote klis), Methylsulfonylmethaan (MSM), Uncaria tomentosa (kattenklauw), Ulmus fulva (rode iep), Berberis vulgaris  (zuurbes), Solidago virgaurea (guldenroede), Astragalus membranaceus (vliezige hokjespeul), Erythraea centaurium (duizendguldenkruid), Triticum repens (kweekgras), Viola tricolor (driekleurig viooltje), Nodus nelumbinis (lotuswortel), Calciumascorbaat, Zinkcitraat, Rheum officinale (rabarber), Rumex acetosa (veldzuring).

 

Eigenschappen

Vachtkruiden bestaat uit een mengsel van kruiden en voedingsstoffen. Deze stoffen werken synergetisch (d.w.z. door de combinatie van de stoffen is het effect groter dan van elke stof afzonderlijk) op de stofwisseling van het lymfestelsel, de huid en het spijsverteringsstelsel. Het middel kan worden ingezet bij kale plekken en een gevoelige huid die snel geïrriteerd is.

 

Gebruiksaanwijzing

Paarden en pony’s: 1 tot 2 maatscheppen per dag door het voer (poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de voerbak wordt geblazen)

Katten en honden tot 10 kilo: 1 maal daags 1/4 maatschep door het voer

Honden 10 tot 25 kilo: 1 maal daags 1/2 maatschep door het voer

Honden vanaf 25 kilo: 1 maal daags 1 maatschep door het voer

 

Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

 

1 maatschep = 6 gram

Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen.

 

Interacties en contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de dracht- en lactatieperiode, tenzij de dierenarts of therapeut anders adviseert.

 

Bijzonderheden

Vooral bij seizoensgebonden verschijnselen is Vachtkruiden ideaal in combinatie met Drainage Compositum. Bij een droge huid kan Vachtkruiden goed gecombineerd worden met Trias Omega. Voor het ondersteunen van het immuunsysteem vormt het een goede combinatie met Multivitaminen & Mineralen Complex Basis Hond & Kat of Paard & Pony.

Vanwege de smaak kan het wat lastig zijn dit middel aan katten te geven. Meer informatie vindt u in het artikel artikel Tips voor het toedienen van supplementen bij kieskeurige dieren.

Bijzonderheden

Vachtkruiden zijn ideaal in combinatieoral bij seizoensgebonden kwaaltjes. Bij een droge huid of vacht kunnen Vachtkruiden goed gecombineerd worden oor het ondersteunen van het immuunsysteem kan het uitstekend worden gecombineerd met Multivitaminen & Mineralencomplex van De Groene Os voor honden en katten of paarden.

Extra informatie
Extra informatie
Gebruik N/B
Gebruik

gebruik

Ingrediënten

Samenstelling product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: