Gebruiksaanwijzing Derfen

Derfen

Derfen Lotion kan uitwendig gebruikt worden om paarden in te smeren, direct op de plek waar het paard jeuk heeft of waar mok zich uit. Neem een kleine hoeveelheid die direct op de plek kan worden gespoten of met de hand kan worden aangebracht. Het gebruik van latex handschoenen is dan aanbevolen.

In een dunne laag aanbrengen en licht inmasseren alleen op de plekken waar de irritatie zich bevindt. Voor eczeem herhalen als de jeuk weer optreedt. Voor mok eenmalig dun aanbrengen en herhalen wanneer nodig, maar niet vaker dan om de dag.

Bij overgevoeligheid kan eventueel met een plantaardig vet of vaseline gemengd worden. Het ontstaan van korsten bij zowel mok als eczeem is in het begin normaal. Zodra de huid in goede conditie komt verdwijnt dit.

Derfen is een natuurlijk product gebaseerd op plantenextracten en bevat absoluut geen medicinale stoffen of corticosteroïden.  Derfen bevat geen water en zal daarom ook niet vervliegen of afspoelen. Derfen is aanbevolen voor uitwendige redenen van mok en eczeem. Probeer bij gevoelige huid eerst uit door een kleine hoeveelheid op een klein plekje aan te brengen. Na 24 uur is eventuele overgevoeligheid zichtbaar.

Direct bestellen

 

Cutene 

Cuten wordt ingesmeerd op wonden en schrammen om genezing en het teruggroeien van haren te bevorderen. De natuurlijke samenstelling zorgt voor een uitmuntend resultaat waarbij (bijna) geen litteken meer is te zien. De genezing wordt versneld en de huid komt in goede conditie. Ontsmetting van de wond is vooraf niet nodig. Het reinigen wel. Zorg dat vuil dat zich in de wond bevindt wordt weggehaald.

Cuten is geen vervanging van hechtingen. Raadpleeg bij twijfel altijd een dierenarts.

Indien u in uw bestelling een monsterpotje Cuten heeft gekregen kunt u hiermee één of twee keer een plek insmeren. Hierdoor zult u een idee krijgen van de snelle werking van Cuten.

Direct bestellen