Glucosamine Complex Speciaal

Poeder ter verbetering van gewrichtsklachten en gewrichtsontsteking. Verpakking: Pot: 500 gr., 1 kg.
Op voorraad
SKU
87163780003**
Vanaf € 76,50

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Samenstelling:

Glucosaminesulfaat, Calciumcitraat, Ascorbinezuur (Vitamine C), Magnesiumcitraat, Chondroitinesulfaat (90%), Methyl Sulfonyl Methaan (MSM), Boswelia, Niacinamide, N-Acetyl-cysteïne.

Indicatie(s):

Artritis (gewrichtsontsteking), pijnlijke artrose verzwakt bindweefsel (banden, kapsel, spieren, huid, luchtwegen, darmen, bloedvaten), bij paarden zwakke hoeven. Ook bij droge ogen en astmatische klachten kan Glucosamine complex speciaal een effectieve ondersteuning bieden. Door de toevoeging van onder andere Boswelia, Niacinamide en N-Acetyl-cysteïne voor de effectieve ondersteuning bij pijnlijke artrose/artritis.

Eigenschappen per ingrediënt:

De belangrijkste eigenschap van ‘Glucosamine complex’ is dat het product in staat is om proteoglycanen aan te maken. Proteoglycanen vormen, samen met water, de belangrijkste onderdelen van de gewrichtsvloeistof. Pijn die ontstaat door een tekort aan gewrichtsvloeistof zal hierdoor dan ook sterk afnemen. Het bewegen op zich wordt makkelijker en door de toegenomen beweging neemt de stofwisseling in de gewrichten weer toe. Glycosaminoglycanen vormen de basisstructuur van het kraakbeen; glycosaminoglycanen worden onder andere gevormd door glucosamine en chondroïtine. Chondroïtine verhoogt tevens het gehalte aan hyaluronzuur. Dit zuur werkt als smeermiddel in de gewrichten. MSM is de leverancier van de belangrijkste zwavelverbindingen. Zwavelverbindingen zijn nodig voor de aanmaak van collageen en keratine en de (weder) opbouw van het kraakbeen. Ascorbinezuur (Vitamine C) is onmisbaar voor de aanmaak van bindweefsel en kraakbeen en remt de afbraak van glycosaminoglycanen. Calcium- en Magnesiumcitraten zijn licht verteerbaar en derhalve goed inzetbaar om als bouwstenen voor de botten en gewrichten te fungeren. Het bindweefsel maakt bij zijn opbouw ook gebruik van calcium- en magnesiumcitraat. Magnesium zorgt voor een goede spierontspanning, wat onder andere bij gewrichtspijnen verlichting geeft. De toegevoegde Boswelia, Niacinamide en N-Acetyl-cysteine hebben een ontstekingsremmend en pijstillend effect.

Dosering en toepassing:

Paard en pony: 2 maal daags ¾ maatschep. Bij verbetering 1 maal daags ¾ maatschep.

Hond: 2 maal daags ¼ tot een ½ maatschep. Bij verbetering 1 maal daags.

Dit middel bij acute artrose/artritis met pijn combineren met:

Teunisbloemolie: 2 maal daags 10 druppels; bij verbetering kan 1 maal daags 10 druppels volstaan

• De combinatie met Trias Omega kan ook: ½ tot 1 eetlepel per dag.

• De aangedane plekken insmeren met Multi Milk

Contra-indicaties:

niet tijdens dracht of zoogperiode

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glucosamine Complex Speciaal