Vertargil Superfijn Groene Leem poeder

Zeer fijne klei voor inwendig gebruik. Groene leem is heel rijk aan mineralen en reinigt het bindweefsel en de darmen. Verpakking: 750 gram

Op voorraad
SKU
14938
€ 19,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Groene Leem poeder voor inwendig gebruik wordt geleverd zonder gebruiksaanwijzing en dient u te gebruiken volgens het advies van uw dierenarts of natuurgeneeskundig therapeut.
De fijne zuivere groene leem wordt veel gebruikt voor een inwendige reinigingskuur om het lichaam te ontdoen van gif- en afvalstoffen.
Dat kan op regelmatige basis (2 x per jaar) of alleen als het dier kwakkelt en regelmatig problemen heeft die kunnen voortkomen uit een "volle" prullenbak (zoals mok, eczeem, te vaak verkouden, infecties, schimmel, enz).

Een reinigingskuur met groene leem wordt ondersteund door de toevoeging van essentiële oliën. Een kuur met groene leem kan niet worden toegepast bij dieren die gechipt (registratiechip) zijn of pinnen in het lichaam hebben. Daarnaast mag groene leem niet inwendig gegeven worden aan drachtige merries, paarden met nierproblemen, paarden die zwaar getraind worden of paarden met fysieke afwijkingen. Wij adviseren dergelijke kuren alleen te geven in overleg met of op advies van een veterinair natuurgeneeskundig therapeut.

Let op: Groene leem kan de werking van andere medicijnen negatief beïnvloeden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vertargil Superfijn Groene Leem poeder
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!