Groene Os Drainage Compositum

Groene os Drainage Compositum bevat ingrediënten die de lever ondersteunen bij de afvoer van afvalstoffen en heeft een positieve invloed op de nieren.

Niet op voorraad
SKU
8716378000673
€ 30,10

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Eigenschappen
Groene Os Drainage Compositum bevat ingrediënten die de lever ondersteunen bij de afvoer van afvalstoffen en heeft een positieve invloed op de nieren. Ook bevat het complex ingrediënten die het immuunsysteem en lymfesysteem helpen activeren en de spijsvertering ondersteunen. Kortom: Drainage Compositum ondersteunt de reiniging van het lichaam en voorkomt opslag van nieuwe afvalstoffen door het bevorderen van de stofwisseling.
 
Gebruiksaanwijzing
Paarden en pony’s:
2 maal daags 30 druppels.
Honden en katten:
Honden > 25 kilo: 2 maal daags 10 druppels
Honden 10 tot 25 kilo: 2 maal daags 7 druppels
Katten en honden < 10 kilo: 2 maal daags 5 druppels
Om het dier aan het middel te laten wennen is het aan te bevelen te beginnen met een derde van de hierboven beschreven hoeveelheid, en in een week op te bouwen naar de standaard gebruiksaanwijzing. Bij gevoelige dieren of bij heftige reacties is het raadzaam om een lagere hoeveelheid te hanteren dan de gangbare. Tenzij de dierenarts anders voorschrijft. Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen.
 
Interacties en contra indicaties
Niet geven bij maagzweren, galstenen, afsluiting van de galwegen, auto-immuunaandoeningen, kanker en orgaantransplantaties. Niet geven aan verzwakte of erg zieke dieren. Reinigen kost veel energie. Wanneer het lichaam, bijvoorbeeld door ziekte, al extra belast is, vormt een drainagekuur een te sterke belasting. Dit kan het herstel dan zelfs in de weg gaan staan. Dit geldt ook voor operaties: geef Drainage compositum niet vlak voor een operatie, maar wacht tot het dier van de ingreep is bijgekomen. Zet Drainage compositum pas in nadat het dier zijn basisenergie heeft kunnen herstellen. Drainage compositum helpt de ballaststoffen, afkomstig van de narcose, uit te scheiden.
Niet gebruiken tijdens de dracht en lactatieperiode, tenzij de dierenarts anders voorschrijft.
Wegens de reinigende werking via de lever is het theoretisch gezien mogelijk dat medicijnen die door de lever worden gemetaboliseerd minder of anders werkzaam zijn. Raadpleeg de dierenarts over het gebruik van Drainage Compositum in combinatie met medicijnen.
 
Bijzonderheden
Tijdens het gebruik van Drainage Compositum worden afvalstoffen losgemaakt om te worden afgevoerd door de uitscheidingsorganen. Hierbij worden deze afvalstoffen door het bloed getransporteerd. De hoeveelheid afvalstoffen in het bloed zal door het gebruik van Drainage compositum tijdelijk hoger zijn. Dit kan een vermoeid gevoel veroorzaken en dieren kunnen hier wat lusteloos door worden.
Drainage compositum kan verder een lichte beginverergering geven van de bestaande klachten. Deze eventuele verergering mag in geen geval zo erg zijn, dat het dier er echt ziek van wordt. Door het gebruik rustig op te bouwen (zie gebruiksaanwijzing), voorkomt u zoveel mogelijk dat de klachten in het begin verergeren. Wanneer dergelijke verschijnselen langer dan 3-4 weken aanhouden (doorgaans duurt een eventuele beginverergering ongeveer twee weken), is het raadzaam om contact op te nemen met de dierenarts.
Drainage Compositum vormt geen gevaar voor de chip die veel huisdieren dragen. Af en toe doen verhalen de ronde dat een reinigingskuur alle lichaamsvreemde stoffen, dus ook de chip, zou uitdrijven. Dit is echter niet het geval. In vroegere jaren toen er nog gebruik werd gemaakt van een ander soort chips en men nog niet zo bedreven was in het correct plaatsen van chips, gebeurde het regelmatig dat een chip door het lijf ging ‘wandelen’. Dit is echter niet het gevolg van Drainage Compositum.
 
Van wetswege mogen wij op deze plaats helaas geen uitgebreide productinformatie meer geven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 
 
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.
 
Samenstelling: 
Zwarte bes (Ribes Nigrum), paardenbloem (Taraxacum officinalis), grote klit (Arctium lappa), mariadistel (Silybum marianum), driekleurig viooltje (Viola tricolor), guldenroede (Solidago virgaurea), berk (Betula alba), vliezige hokjespeul (Astragalus membranicus), duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), jeneverbes (Juniperus communis),  heermoes (Equisetum arvense),  artisjok (Cynara scolymus), berendruif (Uva ursi), kattensnor (Orthosiphonis stamineus), verdund extract van Berberis vulgaris, verdund extract van Alchemillae millefolium, mariadistel (Silybum marianum semen), kurkboom (Phellodendron amurense), kattenklauw (Uncaria tomentosa), verdund extract van Chelidonium majus, grote engelwortel (Angelica archangelica), kalmoes (Calamus rhizoma), verdund extract van Cantharis lytta vesicatoria, Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), rode zonnehoed (Echinacea purpurea), ethanol 35% v/v.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene Os Drainage Compositum
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!