Glucosamine Complex Speciaal hond / kat

Glucosamine Complex Speciaal bevat onder andere Boswellia, een kruid wat een grote affiniteit met het bewegingsapparaat heeft. Daarnaast zijn extra niacinamide (vitamine B3) en N-acetylcysteïne (NAC) toegevoegd.

Verpakking: Pot 250 gr., 500 gr.

Op voorraad
SKU
87163780007xx
Vanaf € 45,90

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Samenstelling:
Calciumcitraat, magnesiumcitraat, ascorbinezuur (vitamine C), glucosamine 2KCL sulfaat, chondroïtinesulfaat, methylsulfonylmethaan (MSM), wierookhars (Boswellia serrata), niacinamide, N-acetylcysteïne.

Eigenschappen

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen en daarmee de normale functie van het gewricht.

Magnesium heeft zeer veel functies in het lichaam en is onder andere van belang voor het zenuwstelsel en een normale spierfunctie.

Calcium is bekend voor gezonde botten, maar is ook van belang voor het goed functioneren van spieren en zenuwen.

Daarnaast bevat Glucosamine Complex Speciaal Boswellia, een kruid wat een grote affiniteit met het bewegingsapparaat heeft. Niacinamide (vitamine B3) ondersteunt de stofwisseling en N-acetylcysteïne is een krachtige antioxidant en helpt hierdoor het gewricht gezond te houden.

Gebruiksaanwijzing

Honden en katten:

2 maal daags ¼ tot ½ maatschep door het voer. Bij duidelijke verbetering 1 maal daags ¼ tot ½ maatschep door het voer. ½ Maatschep is gelijk aan 4 gram poeder. Omdat dit product per ½  maatschep 320 mg calcium bevat, is extra calcium suppletie niet nodig.

Interacties en contra indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Bij dieren met suikerziekte (diabetes mellitus) of een verminderde nierfunctie wordt aangeraden eerst te overleggen met uw dierenarts. Niet te gebruiken tijdens de dracht en lactatieperiode of bij opgroeiende dieren, tenzij arts of therapeut anders voorschrijft.

Bijzonderheden

De werking van het Glucosamine Complex Speciaal kan worden versterkt door er het Multivitaminen & Mineralencomplex naast te geven. Dit wordt aangeraden omdat tussen enkele ingrediënten van beide preparaten een elkaar versterkende werking kan ontstaan. (o.a.  tussen Vitamine E, Mangaan, Selenium en Silicea.) Aangeraden wordt om het Glucosamine Complex Speciaal in combinatie in te zetten met Trias Omega (essentiële vetzuren omega 3 en 6) of Teunisbloemolie van De Groene Os.

 

Van wetswege mogen wij op deze plaats helaas geen uitgebreide productinformatie meer geven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Voor professionals bestaat er de mogelijkheid om in te loggen.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glucosamine Complex Speciaal hond / kat