Groene Os Lever Compositum

Lever Compositum ondersteunt de reinigende werking van de lever en heeft een positieve invloed op de galfunctie.

 

Verpakking:  100ml.

Niet op voorraad
SKU
8716378005135
€ 24,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Samenstelling:
Artisjok (Cynara scolymus), mariadistel (Silybum marianum), duizendguldenkruid (Erythraea centaurium), grote engelwortel (Angelica archangelica), katteklauw (Uncaria tomentosa), paardebloem (Taraxacum officinale), kalmoes (Acorus calamus), stinkende gouwe (Chelidonium majus), alcohol 32% v/v.

Eigenschappen

Lever Compositum ondersteunt de reinigende werking van de lever en heeft een positieve invloed op de galfunctie. Hierdoor bevordert het de vetstofwisseling en kan hierdoor een normale darmfunctie in stand houden. Door de aanwezige bitterstoffen bevordert Lever Compositum de eetlust.

Gebruiksaanwijzing

Paarden en pony’s: 2 maal daags 20-30 druppels op een stukje brood.

Honden en katten:

Honden >25 kg: 2 maal daags 10 druppels.

Honden 10 tot 25 kg: 2 maal daags 7 druppels.

Katten en honden <10 kg: 2 maal daags 5 druppels.

 

Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen.  In verband met de reinigende werking van dit Compositum is het aan te raden om te beginnen met een kwart van het aangegeven gebruik. Bouw dit rustig op tot het hierboven aangegeven gebruik. Zo heeft het dier de tijd om aan het middel te wennen. Reinigen kost energie! Zet Lever Compositum daarom niet in bij dieren die al verzwakt of erg ziek zijn. Ten gevolge van de reiniging kunnen dieren wat hangerig worden. Ook kan de geur van uw dier en ook de  ontlasting tijdelijk veranderen. Dit zijn allemaal normale uitscheidingsreacties.   Tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft. Voor inwendig gebruik.

Interacties en contra indicaties

Niet gebruiken tijdens de dracht en lactatieperiode. Niet gebruiken bij maagzweren, galstenen en afsluiting van de galwegen. Wegens de reinigende werking via de lever is het theoretisch gezien mogelijk dat medicijnen die door de lever worden gemetaboliseerd minder of anders werkzaam zijn. Raadpleeg de dierenarts over het gebruik van Lever Compositum in combinatie met medicijnen.

Bijzonderheden

Een gezonde lever kan de vele taken goed blijven uitvoeren, zoals het zuiveren van het bloed, het aanmaken van hormonen en verschillende stoffen weer afbreken. Hierdoor is Lever Compositum een veel gebruikt middel en kan als basis dienen om in te zetten bij allerlei andere voedingssupplementen.

Van wetswege mogen wij op deze plaats helaas geen uitgebreide productinformatie meer geven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene Os Lever Compositum