Horslyx Respiratory Mini

Horslyx bevat een groot aantal vitamines, mineralen en sporenelementen en is speciaal ontwikkeld om via een uitgewogen voedingsprogramma uw paard gezond en tevreden te houden. De smakelijke en weerbestendige lick zorgt voor een natuurlijke, gestage voedingsopname waarmee het paard zelf regelt wanneer Horslyx wordt genomen, wat uitmondt in een betere spijsvertering en minder stress. Beschouw Horslyx gerust als een soort multi-vitamine tablet voor paarden!

Op voorraad
SKU
14952
€ 7,25

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

De Mini Horslyx is niet zomaar een liksteen of snoepje, maar bevat net als alle andere Horslyx producten essentiële stoffen als vitaminen, mineralen en spoorelementen en wordt met natuurlijke ingrediënten vervaardigd, zonder toevoeging van kleurstoffen, bind- of vulmiddelen. 
Door het handzame formaat neemt u het eenvoudig mee om het dier wat rust of afleiding te geven of gewoon als beloning als het goed gepresteerd heeft.

De liksteen is verpakt in een plastic kuipje. U kunt de verpakking vasthouden en uw paard zo van de mini liksteen laten likken of de mini liksteen uit de verpakking halen en deze in een emmer of voerbak zetten. 


Samenstelling Original
Gedehydrateerde melasse, mono-calciumfosfaat, pure vegetarische olie, natrium chloride, calcium carbonaat, magnesium oxide.

Verpakking: 650 gram

Laat uw paard nooit zonder toezicht aan de mini liksteen likken als deze nog in de plastic verpakking zit.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Horslyx Respiratory Mini