TRM Ironxcell

IJzer en vitamine B tonicum met Ginseng IRONXCELL is een eersteklas kwaliteit vitamine B-siroop, verrijkt met ijzer en Ginseng voor top-prestaties IRONXCELL is een bron van ijzer en B-vitamines, noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen.

Op voorraad
SKU
TRM00002
€ 62,00

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Onderzoek heeft aangetoond dat atleten die Siberische Ginseng tot zich nemen gelijkmatiger presteren en vitaler en gezonder blijven gedurende een lang seizoen.
IRONXCELL is een smakelijke siroop waarvan alle bestanddelen goed opgenomen worden in het spijsverteringsstelsel.
IRONXCELL vergroot de eetlust.
IRONXCELL is een uitstekend voedingstonicum voor alle paarden in training en voor ná een antibiotica-kuur.
Het verschil tussen twee paarden met hetzelfde potentieel is vaak gelegen in de kwaliteitsverschillen van het voer dat ze krijgen. Veel paarden worden tijdens de training met een laag ruwvoer/ hoog graangehalte gevoerd.
De vertering van grote hoeveelheden koolhydraten zal een lage zuurtegraad in de blindedarm opleveren, waardoor er minder vitamine - B - producerende bacteriën in de dikke darm kunnen overleven. B-complex vitamines zijn wateroplosbaar, waardoor zij niet voor langere tijd in het lichaam kunnen worden opgeslagen.
Topsportpaarden moeten bijgevoerd worden met vitamine B-complex en ijzer. Deze vitamines zijn belangrijk voor de aanmaak van rode bloedcellen en een goede werking van de metabole functies die nodig zijn voor de training. IRONXCELL voorziet in deze voedingsstoffen om sportpaarden voldoende kracht te geven, wat zorg draagt voor een volledig gebruik van hun atletisch vermogen in de wedstrijd.

Voedingsinstructies: IRONXCELL toevoegen aan het normale rantsoen.
Paarden in training: voer 60 ml per dag.
Jaarlingen: voer 30 ml per dag.

Als algemeen tonicum: voer 60 ml per dag.

 

Samenstelling per 60 ml per 1 liter:
Elementair Ijzer: 150 mg/2,500 mg - Vitamine B1: 150 mg/2,500 mg - Vitamine B2: 75 mg/1,250 mg - Vitamine B6: 25 mg/417 mg - Vitamine B12: 150 mcg/2,500 mcg - Niacine: 200 mg/3,333 mg - d-Pantotheenzuur: 80 mg/1,333 mg - Foliumzuur: 20 mg/333 mg - Biotine: 0.5 mg/8 mg - Siberische Ginseng: 360 mg/6,000 mg

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TRM Ironxcell