Groene Os Luchtweg Compositum

Luchtweg Compositum heeft een verzachtende invloed op het slijmvlies van luchtwegen. Het helpt om vrijer te ademen en de keelholte schoon te houden. Door deze werking kan er weer vrij geademd worden. Daarnaast bevat Luchtweg Compositum ingrediënten die de weerstand van het organisme helpen verhogen.

Niet op voorraad
SKU
8716378000406
€ 24,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Samenstelling:
Gember (Zingiber rhizoma), salie (Salvia officinalis), hondsdraf (Glechoma hederacea), tijm (Thymus vulgaris), vliezige hokjespeul (Astragalus membranicus), methylsulfonylmethaan (MSM), kattenklauw (Uncaria tomentosa), ammoniumchloride), N-acetylcysteine, zoethout (Glycyrrhiza glabra), venkel (Foeniculum vulgare), fenegriek (Trigonella foenum-graecum), longkruid (Pulmonaria officinalis), schisandra (Schisandra chinensis), anijs (Pimpinella anisum), grote weegbree (Plantago major), Iers mos (Cetraria islandica), verdund extract van Magnesium phosphoricum, magnesiumcitraat, verdund extract van Phosphorus, verdund extract van Lac Equinum, ethanol 40% v/v.

Eigenschappen

Luchtweg Compositum ondersteunt de conditie van de luchtwegen en heeft een verzachtende invloed op het slijmvlies van luchtwegen. Het helpt om vrijer te ademen en de keelholte schoon van slijm te houden. Door deze werking kan er weer vrij geademd worden. Daarnaast bevat Luchtweg Compositum ingrediënten die de weerstand van het organisme helpen verhogen en een overmatige hoestprikkel helpen verminderen.

 

Uitgelicht

Salvia officinale en Thymus vulgaris verminderen de vatbaarheid van gevoelig slijmvlies voor infecties.

Uncaria tomentosa is een kruid uit Zuid Amerika wat als krachtige antioxidant het lichaam helpt om infecties buiten de deur te houden.

Glycyrrhiza glabra is een verzachtend kruid; het helpt om geïrriteerde slijmvliezen van de luchtwegen en maag-darmkanaal tot rust te komen en te kunnen helen.

Foeniculum vulgare, Trigonella foenum graecum en Pimpinella anisum kunnen uitstekend samen worden ingezet. Samen ondersteunen zij de weerstand, helpen slijm op te ruimen en hebben een positief effect op de spijsvertering.

Gebruiksaanwijzing

Paarden en pony’s:

2 maal daags 20-30 druppels.

Honden en katten:

Honden > 25 kilo: 2 maal daags 10 druppels.

Honden 10 tot 25 kilo: 2 maal daags 7 druppels.

Katten en honden < 10 kilo: 2 maal daags 5 druppels.

 

Luchtweg Compositum mag langdurig gegeven worden.

 

Tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

Voor inwendig gebruik.

 

Interacties en contra indicaties

Niet gebruiken tijdens dracht of lactatie.

 

Bijzonderheden

Wanneer er sprake is van een steeds terugkerende hulpvraag of een overgevoeligheidsreactie, is het goed om Luchtweg Compositum te combineren met Trias Omega of Teunisbloemolie.

Daarnaast kan het nuttig zijn om te starten met een reinigend middel zoals Drainage Compositum of om de weerstand te ondersteunen met Multivitaminen & Mineralencomplex.

 

Disclaimer:

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor beroepsbeoefenaars en is geen publieksreclame voor consumenten. Deze informatie mag dienovereenkomstig niet openbaar worden gemaakt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene Os Luchtweg Compositum