Derfen

Derfen is uitermate geschikt voor behandeling van zomereczeem.

Derfen is een effectieve lotion tegen zomereczeem en jeuk bij paarden, daarnaast heeft het een afwerend effect tegen insecten en verwijdert het schimmels en parasieten. Derfen is uitermate geschikt voor behandeling van zomereczeem, mok en schimmelinfectie.

Op voorraad
SKU
derfen
Vanaf € 26,90

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Derfen is een effectieve lotion tegen zomereczeem en jeuk bij paarden, daarnaast heeft het een afwerend effect tegen insecten en verwijdert het schimmels en parasieten. Zelfs de meest gevorderde stadia van deze huidproblemen kunnen aangepakt worden. Derfen is een 100% natuurlijk product dat geen bij-effect geeft en geen allergieën triggert. Dit product wordt wereldwijd verkocht en is hard op weg om het meest gebruikte product tegen jeuk en zomereczeem te worden. De resultaten laten zien dat zelfs bij heftige eczeem de jeuk stopt en het haar weer teruggroeit. Na het starten van de behandeling is er op korte termijn al resultaat te zien. Over het algemeen stopt de jeuk al binnen enkele dagen en start na een week de haargroei weer. Binnen een maand geeft dit een ongekend resultaat. Derfen is geen geneesmiddel, maar helpt de huid herstellen.

Vooraf aan de behandeling hoeft het paard niet gepoetst te worden. Voor het insmeren van de lotion kunt u latex handschoentjes gebruiken waar wij er al  5 van meesturen bij bestelling van de 250 ml fles. Deze zijn vrij te verkrijgen bij de drogist  en op onze site. U smeert het paard in op de plekken waar het last heeft. Slechts een dunne laag is nodig. Derfen gebruikt u  als het paard jeuk heeft.  In beginsel smeert u  dan meestal ook om de dag de jeukende plekken in, maar meer dagen tussen het insmeren kan ook. Na een week ziet u al resultaat in het teruggroeien van haar. Als herstel begint en de huid weer rustig wordt, kunt u beginnen met afbouwen van insmeren tot u uiteindelijk op 1 x per week zit. Neem hier de tijd voor en bouw het desnoods weer op als de jeuk weer terug komt. Ieder paard is anders en niet elk paard haalt hetzelfde aantal dagen. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het ene paard slechts 5 dagen haalt, terwijl het andere paard op 10 dagen zit.

 

 

Overige informatie:

Derfen bevat geen medicinale ingrediënten en is niet gevaarlijk voor de gezondheid van het dier. Derfen bevat geen prestatiebevorderende ingrediënten, geen teer, geen corticosteroïden en brengt geen veranderingen aan in het functioneren van de organen. De geur van Derfen kan een paar minuten hinderlijk zijn voor het dier vanwege de olfactorische gevoeligheid. In geval van overgevoeligheid op de huid is het aan te bevelen om Derfen te vermengen met plantaardig vet of Vaseline.

Ingrediënten:

Extracten van: Calophyllum inophyllum oil, Simmondsia Chinensis, Helianthus annuus seed, Juniperus

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Derfen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!