Equana

Equana

Het welzijn en de gezondheid van uw paard is de grootste prioriteit. Om die reden heeft Equana het product samen met gerenommeerde partijen laten ontwikkelen en onderzoeken. Dit heeft tot dé meest natuurlijke en uitgebalanceerde formule voor een sneller herstel van het paard geleid.

De innovatieve producten van Equana zijn ontwikkeld in samenwerking met (bewegings)wetenschappers. Diverse onderzoeken naar de optimale samenstelling van de receptuur zijn gedaan door HAS Kennistransfer. De praktijktesten zijn uitgevoerd door NHB Expert Center Deurne.

HAS KENNISTRANSFER DEN BOSCH

HAS Den Bosch is het opleidings- en expertisecentrum voor de sector voeding, natuur en dier. Tijdens het literatuuronderzoek is samen met bewegingswetenschappers en HAS KennisTransfer Den Bosch gezocht naar de optimale samenstelling van ingrediënten van voeding en supplementen voor paarden die topprestaties leveren. Dankzij dit intensieve onderzoek is de optimale samenstelling voor Equana® Healthy Horse Hydration ontwikkeld, waardoor u met een vertrouwd hart ons product kunt toedienen. 

NHB EXPERT CENTRE DEURNE

Het NHB Expert Centre in Deurne houdt zich doorgaans met het paardenpraktijkonderzoek bezig met als doel een brug te slaan tussen onderzoek en praktijk in diezelfde sector. Zij hebben met diverse instanties op een objectieve manier het welzijn, de relatie tussen voeding en prestaties en de uitwerking van het product van zowel het korte als het lange termijn op paarden geanalyseerd en geëvalueerd. Daaruit is naar voren gekomen dat Equana® Healthy Horse Hydration een uitermate positieve werking op de gezondheid, het herstel en de prestaties van het paard behelst.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina