Naf Magic 5 star vloeibaar

NAF Magic 5 star vloeibaar is een voedingssupplement voor het kalmeren van angstige, onrustige en gespannen paarden. Ook kan het gebruikt worden ter aanvulling van een magnesiumtekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem.

Verpakking: 1 liter

 

Op voorraad
SKU
14XXX
Vanaf € 47,50

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

NAF Magic 5 star vloeibaar

NAF Magic 5 star vloeibaar is een voedingssupplement voor het kalmeren van angstige, onrustige en gespannen paarden. Ook kan het gebruikt worden ter aanvulling van een magnesiumtekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem.

De kracht van NAF Magic 5 Star Vloeibaar zit in de combinatie van hoog bio-opneembaar magnesium met klassieke kruiden die bijdragen aan kalm en geconcentreerd gedrag. Een tekort aan magnesium leidt tot gespannen zenuwen en spieren. Het magnesiumtekort heeft een sterk verband met het rantsoen van veel paarden en het grazen op een natte, zure bodem. Sportpaarden, die hard getraind worden en veel reizen, hebben bovendien een relatief grote kans op een magnesiumtekort. Magnesium-supplementen zijn in ruime mate verkrijgbaar en worden met behoorlijk veel succes bijgevoerd. Door de toevoeging van kruiden die bekend staan om hun rustgevende, ontspannende en concentratie-verhogende werking overtreffen de resultaten van NAF Magic 5 Star andere magnesium-supplementen in hoge mate.

Bij nerveus en gestrest gedrag zullen eerst de oorzaken grondig onderzocht moeten worden. Wanneer blijkt dat er geen duidelijke stress-factoren meespelen, kan de oplossing zeker gezocht worden in voedingssupplementen. Magnesium is een cruciaal element in het lichaam en speelt een belangrijke rol bij de samentrekking van de spieren. Een van de tekenen van een tekort aan magnesium is spanning in de spieren. Andere symptomen zijn nerveus gedrag, weinig eetlust en zweten. De stress van hard werken en regelmatig reizen, evenals de zoogperiode van merries, verhoogt de kans op een magnesiumtekort. Gras dat snel groeit bevat naar verhouding weinig magnesium, maar wel veel kalium. Kalium vermindert de opname van magnesium.Zo kan een gedragswijziging in het voorjaar zeker het gevolg zijn van een gebrek aan magnesium in de voeding.

Aangezien paarden in de vrije natuur de beschikking hebben over zeer veel kruiden en ze naar behoefte belangrijke stoffen voor spier- en zenuwstelsel op kunnen nemen, is enkel magnesium toevoegen aan het dieet vaak niet voldoende. NAF Magic 5 Star Vloeibaar bevat naast magnesium dan ook een geraffineerd mengsel van kruiden die in de klassieke kruidengeneeskunde gebruikt worden om gestrest gedrag te verminderen.

NAF Magic 5 star is ook verkrijgbaar in de vorm van een poeder: NAF Magic 5 star poeder. Voor een goede darmwerking zijn aan het poeder ook nog pre- en probiotica toegevoegd.

Gebruik

Voor angstige, onrustige en gespannen paarden en/of pony's. En voor de aanvulling van magnesium bij een tekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem.

Hoge dosering 50 ml per dag. De hoge dosering kan gegeven worden gedurende 3-10 dagen in geval van acute stress-situaties, zoals onder andere wedstrijden, scheren, trailervervoer.

Onderhoud 25 ml per dag. U kunt het gebruik aanpassen aan de behoefte van uw paard of pony. NAF Magic 5 Star Vloeibaar kan langdurig dagelijks bijgevoerd worden.

Goed schudden voor gebruik.et product kan door voer gegeven worden, ofwel met een spuit in de mond.

Een verpakking van 1 liter is bij een dagelijkse dosering van 25 ml per dag voldoende voor circa 40 dagen.

Bij extra stress kunt u ter versterking van het effect een NAF Instant Magic injector geven: NAF Instant Magic.

Samenstelling

Water, Magnesium chloride.

Toevoegingen

Sensoriële: Kawa-Kawa tinctuur, Sint Janskruid tinctuur, Passiflora incarnata extract, Pepermunt tinctuur.

Bewaaradvies

Afgesloten bewaren op een koele, droge plek bij kamertemperatuur.

Overig

Aanvullend diervoeder voor paarden. Uitsluitend bedoeld voor gebruik bij paarden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Naf Magic 5 star vloeibaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!