Puur Geslachtsdrift

Puur Geslachtsdrift voor hond en kat, vermindert overmatige geslachtsdrift. 

Kenmerken van overmatige geslachtsdrift zijn sexuele opwinding, (nachtelijke) onrust, opwinding, prikkelbaarheid, weglopen en ongehoorzaamheid.

Puur Geslachtsdrift kan goed worden ingezet bij voorhuidontsteking veroorzaakt door hyperseksueel gedrag. Tevens ter voorkoming van prostaatbloedinkjes.

Op voorraad
SKU
8711827066798
€ 15,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Dosering en toepassing: 
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft
Hond: 5-10 druppels 1-2 x daags
Kat: 3- 5 druppels 1-2 x daags
Konijn: 3- 5 druppels 1-2 x daags

1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef Puur Geslachtsdrift tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen.

De behandelingsduur is 3- 6 weken.

Na ongeveer 3 dagen tot een week moet het middel aanslaan. Is er geen effect merkbaar, dan kan de dosis worden verhoogd tot maximaal een dubbele dosering

Opmerkingen:

Druppeltjes bloed uit de penis en teveel persen bij ontlasting kunnen veroorzaakt worden door een zwelling van de prostaat. Indien uw dier deze verschijnselen vertoont moet u uw dierenarts raadplegen.

Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is.

Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

Grote onrust en prikkelbaarheid, “rijden”, in huis plassen (sproeien) en een etterige afscheiding uit de voorhuid kunnen gevolgen zijn van verhoogde geslachtsdrift.

In een enkel geval kan bij gebruik van de druppels een onschuldige en kort durende verergering van de klachten optreden. Als deze beginverergering hinderlijk is dient u de geadviseerde dosis te halveren of een dosering over te slaan. 

Puur Geslachtsdrift kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Samenstelling:
Een verdunning van Acidum picrinicum en Platium en verdunde extracten van Agnus castus, Gelsemium en Origanum majorana. Alcohol 35% v/v.

Acidum picrinicum, een verdunning van picrinezuur wordt gebruikt bij prostaatbloedinkjes.
Agnus Castus, monnikspeper, wordt ingezet bij (nachtelijke) onrust door hyperseksualiteit.
Origanum, echte marjolein, vermindert seksuele opwinding.
Sabal serrulatum, zaagbladpalm, ondersteunt bij prostaathypertrofie.
Gelsemium, een verdund extract van de jasmijnwinde en een verdunning van Platinum zijn algemene middelen bij hyperseksualiteit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur Geslachtsdrift