Puur Oor

Druppels voor gebruik bij oorontsteking en oormijt bij honden en katten.

 

Verpakking: druppelflacon 30 ml.

Op voorraad
SKU
8718182710199
€ 12,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Werking Puur Oor werkt ontstekingsremmend, jeukstillend en verkoelend bij oorproblemen.

Dosering en toediening

Tenzij de dierenarts anders heeft voorgeschreven: 2 - 3 x daags in de uitwendige gehoorgang druppelen:
Hond: 2 - 5 druppels
Kat: 1 - 2 druppels 1 ml = 20 druppels

Preventief: 1 x per week 1 druppel per oor.

De behandelingsduur is 7 tot 14 dagen, bij oormijt 14 dagen. Soms is het noodzakelijk om langer te behandelen. In die gevallen is een onderhoud van drie keer per week aan te raden.
Met de bijgeleverde pipet de druppels in de uitwendige gehoorgang druppelen. Eventueel losgekomen oorsmeer met een dot watten uit de oorschelp verwijderen.
Opmerkingen Ga bij oorproblemen bij uw huisdier naar de dierenarts om te checken of het trommelvlies intact is of dat er zich misschien een grasaartje (kruipertje) in de gehoorgang bevindt! Uw huisdier houdt meestal zijn kop scheef. Ga ook naar de dierenarts als de hond plotseling doof is of als er bloed uit het oor komt. Met oorontsteking wordt hier uitsluitend bedoeld een ontsteking van de huid aan de binnenkant van de oorschelp en de uitwendige gehoorgang tot aan het trommelvlies. Puur Oor kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen. In een enkel geval kan na het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Als deze beginverergering hinderlijk is dient u de geadviseerde dosis te halveren of een dosis over te slaan. Er zijn geen bijwerkingen waargenomen. Bewaren Puur Oor blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje.

Ingrediënten

* Cardiospermum
* Chamomilla
* Echinacea angustfolia
* Ledum * Mentholum
* Alcoholgehalte (30%)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur Oor