Puur Pees

Een snel herstel met Puur Pees Puur Pees stimuleert de doorbloeding van pezen wat van groot belang is voor het herstel als deze beschadigd zijn en werkt teven pijnstillend. Het is goed voor iedere paardenbezitter om PUUR Pees altijd in huis te hebben. Bij een acute blessure kan dan onmiddellijk worden gestart, wat een snelle genezing bevordert.

Op voorraad
SKU
8711827066835
€ 21,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Indicatie(s)

* Bij verrekkingen, kneuzingen, verstuikingen en beschadigingen van banden en pezen bij kleine en grote huisdieren. Ook na botbreuken en bij patella luxatie bij honden en katten
* Puur Pees zorgt voor een betere doorbloeding van het weefsel en heeft een ontstekingsremmende en weefselherstellende werking, waardoor het preparaat uitermate geschikt is voor de behandeling van beschadigingen en ontstekingen aan pezen en banden.
* Voor uitwendige behandeling wordt Multi Milk van de Groene Os aangeraden.
* Puur Pees kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt.

Geschikt voor: Paard, Pony, Kat, Hond,

Verpakking: 100 ml.

Lees voor gebruik eerst de bijsluiter

Eigenschappen per ingrediënt:
* Arnica montana is een resorptiemiddel van bloed, dat tevens ontstekingsremmend werkt.
* Ruta graveolens heeft een positieve invloed op het herstel van spier- en peesweefsel en beenvlies.
* Symphytum bevordert de genezing van botletsel en wonden, en voorkomt vorming van wild vlees.

Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags Paard 20-30 druppels Hond 10-15 druppels Kat 5-10 druppels 1 ml = 20 druppels Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden.

Geef Puur Pees tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen. Voor uitwendige behandeling bij peesklachten wordt Multi Milk van de Groene Os Veterinair aangeraden als aanvulling op Puur Pees. Puur Pees kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of therapeut.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur Pees