Puur Pollen

Geef pollen minder kans.

 

Verpakking:  Druppelflacon 50 ml

Op voorraad
SKU
8711827066804
€ 15,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Eigenschappen per ingrediënt: Geeft pollen minder kans, heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Helpt bij een gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen.

Dosering en toepassing:

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

De optimale dosering is gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen.

Dosis:

Paard 15 - 20 druppels

Hond 10 - 15 druppels

Kat 5 druppels 
 

 


20 druppels is circa 1 mlToediening Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangbracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Adviezen voor gebruik Zorg voor een gezonde leefomgeving, met voldoende frisse lucht, licht, beweging, contact met soortgenoten en gezonde voeding.

Behandelingsduur Geef PUUR Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.

Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur Pollen