Puur SME-lotion

Vloeibare lotion voor gebruik bij schuren. Helpt de beschadigde huid en vacht te herstellen.

Verpakking: 500 ml.

*   Top 10 product uit de PUUR Natuur lijn   *

 

Op voorraad
SKU
8718182710380
€ 30,55

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Gebruik
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags: 

De aangedane plekken licht insprayen of met een spons aanbrengen. Bij een stabiele verbetering afbouwen naar 1 x daags of om de dag, totdat de plekken genezen zijn en het paard niet meer schuurt.

Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bewaren
Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Let op
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.


Let op
1. Zeer goed schudden voor gebruik!
2. Contact met de ogen vermijden.
3. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.
4. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen..

Samenstelling
Een extract van Artemisia abrotanum, Artemisia absinthium, Calendula officinalis, Caryophyllus aromaticus, Citrus paradisi, Curcuma xanthorrhiza, Hypericum perforatum, Juglans Regia, Salvia officinalis, Thymus vulgaris, Trigonella foenum-graecum en Viscum album. Benzylbenzoaat, Natriumcaprylaat en Zwavelbloem. Basislotion.

Synergie en combinaties met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen. Afhankelijk van de oorzaak dient dit product te worden gecombineerd met PUUR Huid, PUUR JeukPUUR Allergie en/of PUUR Culico. Geef bij chronische klachten twee keer per jaar een kuur met PUUR Drainage het liefst in combinatie met PUUR Probiotica. Wanneer de huid erg droog wordt kan deze worden ingesmeerd met PUUR Calendula zalf. In sommige gevallen kan het nog steeds nodig zijn een zogenoemde eczeemdeken te gebruiken.  PUUR Zinkzwavel wordt toegepast op de aangedane huid.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur SME-lotion
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!