Puur Trauma

Puur Trauma druppels voor gebruik bij trauma's, verrekkingen, verdraaiingen, kneuzingen, bloeduitstortingen of spierscheuringen.

Verpakking: Druppelflacon 50 ml.

Op voorraad
SKU
871182710434
€ 16,45

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Puur Trauma is geschikt om te gebruiken bij trauma bijvoorbeeld na een aanrijding, val, vechtpartij of verstappen. Het is het middel voor verrekkingen, verdraaiingen, kneuzingen, bloeduitstortingen, spierscheuringen en mentaal trauma.

Gebruik
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:
Dosering direct na trauma 3-4 keer toedienen met een tussentijd van een kwartier tot een uur. Daarna 1-4x daags.

Paard: 20-30 druppels

1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient Puur Trauma te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Advies:
1. Zorg voor aangepaste beweging.
2. Vermijd piekbelasting.
3. Vermijd snel stoppen en kleine wendingen.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaren
Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur Trauma