Rapide Ijslands Zeewier

Rapide zeewier. Rapide zuiver Ijslands zeewier. Verpakking: 1 en 3 kg.
Op voorraad
SKU
222AAA
Vanaf € 10,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Rapide’s zeewier is een voedersupplement dat uitsluitend ijslands zeewier bevat. Ijslands zeewier is het schoonste zeewier wat er bestaat. Het bevordert de vitaliteit, de spijsvertering en de haarconditie van uw paard. Het bevordert de vruchtbaarheid van de merrie en de groei van een veulen. Het tekort aan vitamines en mineralen wordt met rapide’s zeewier weer aangevuld.

Werkzame bestanddelen 
Zeewier is één van de rijkste natuurproducten als het gaat om het brede scala aan mineralen, sporenelementen, vitaminen en aminozuren. Zeewier bevat vele sporenelementen die belangrijk zijn voor een goede stofwisseling, zoals kobalt, koper, chroom, mangaan, selenium en zink. Verder bevat zeewier alle noodzakelijke mineralen, zoals onder andere jodium, kalk, fosfor, magnesium en zwavel en het  bevat maar liefst 20 verschillende aminozuren.

Gebruik inwendig
Zeewier zorgt voor een glanzende vacht en bevordert de rui. Zeewier biedt stoffen die belangrijk zijn voor een goede haarstructuur en lijkt een gunstig effect te hebben op de pigmentatie van de vacht. Vooral bij dieren met een donkere vacht kan zeewier bijdragen aan een diepere kleur en stralende glans. Tevens zorgt het voor een goede stofwisseling. Daarnaast helpt zeewier bij de omzetting en afvoer van gifstoffen en ondersteunt hiermee het lichamelijke immuunsysteem. Zeewier draagt bij aan een uitstekende basisconditie en heeft een direct effect op de vitaliteit, uitstraling en prestaties.

De meest voorkomende en zichtbare signalen van een mogelijk te kort aan mineralen zijn onder andere beginnen met zandeten of het likken aan voorwerpen. Onze ervaring is dat dieren met dit gedrag erg gebaat kunnen zijn bij de toevoeging van zeewier aan het voer.

Jodiumgehalte in Zeewier
Ons IJslands Zeewier bevat 862 ppm (parts per million) jodium per kilo Zeewier. Dat wil zeggen; 0.009% jodium per kilo (dus 9 mg). 
30 gram IJslands Zeewier bevat ongeveer 0,27 mg jodium. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rapide Ijslands Zeewier
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!