Red Cell

Farnam Red Cell is een supplement, rijk aan vitaminen en mineralen, in het bijzonder ijzer. Bevat een energiebron van proteïnen en gluciden. Dankzij de unieke samenstelling is Red Cell een belangrijke bron van ijzers, noodzakelijk voor het aanmaken van rode bloedcellen. Verhoogt de capaciteit om vervoerde zuurstof vast te houden op het niveau van de spieren, de organen en de weefsels. Verhoogt de energie-capaciteit en de weerstand tijdens het werk.
Meer over bloedarmoede bij paarden.

Op voorraad
SKU
Red Cell
Vanaf € 18,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Red Cell het meest bekende en betrouwbare vitaminen en mineralen supplement, hoog in IJzer en zeer geschikt voor sportpaarden en paarden die meer energie nodig hebben.

Red Cell is een smakelijk voedingssupplement met yucca-aroma dat paarden voorziet, dat vitamines, mineralen, ijzer en mineralen bevat die niet of in onvoldoende mate in hun dagelijkse voeding aanwezig zouden kunnen zijn.

Red Cell wordt veel gebruikt in de draf- en rensport. Red Cell is gehomogeniseerd voor een maximale opname en heeft een Yucca smaak die door elk paard lekker wordt gevonden.

Een speciale pomp (30 ml) voor de grote verpakking (3785 ml) is los verkrijgbaar. (zie 'inhoud'). Deze past niet op de kleine 946ml. verpakking (u krijgt daar een 15 ml maatschepje bij).

DOSERING:
Paarden in training: 60 ml per dag, niet in training: 30 ml. Veulen's/Pony's niet in training 15 ml per dag Toedienen door het te mengen met de dagelijkse voeding of oraal toedienen met behulp van een spuit. Let op Geef niet meer dan de aangegeven hoeveelheid.

RED CELL is verkrijgbaar in: 946ml. 3.785ml.

Samenstelling:
Water, magnesiumsulfaat, calciumchloride, calciumcarbonaat, sorbitol, natriumbicarbonaat, yucca schidigera. Toevoegingen(per 30 ml) IJzer (300 mg), Koper (36 mg), Kobalt (2 mg), Mangaan (39 mg), Zink (11 mg), Jodium (0.25 mg), Selenium (0,65 mg), Vitamine A (7,5 mg), Vitamine D3 (87,5 mcg), Vitamine E (23,5 mg), Vitamine B12 (120 mcg), Vitamine B1 (30 mg), Vitamine B2 (25 mg), Vitamine K (2,5 mg), Foliumzuur (7 mg), Biotine (0,02 mg), Choline (200 mg), D-Pantotheenzuur (48 mg).

Belangrijk Bevat geen verboden stoffen (FEI/Jockey Club).

Bevat geen ingredienten op basis van runderproducten.

Bewaaradvies Bewaren op een koele en droge plaats.
Goed schudden voor gebruik.
Vorstvrij bewaren en na elk gebruik de verpakking goed sluiten.

Red Cell is een vloeibare mulivitamine met veel ijzer. Werkt prestatie verhogend en verbeterd de conditie bij paarden. Bestel Red Cell voordelig met korting bij Stalapotheek.nl!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Red Cell
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!