Sectolin Anti Jeuk Totaalaanpak

Sectolin Horse Care Products biedt u in deze actieverpakking de totaalaanpak aan tegen het zogenaamde 'schuren' bij uw paard en/of pony.

Anti Jeuk Totaalaanpak bestaat uit 2 producten te weten: Equi Derma en Sweet Itch.

Op voorraad
SKU
19870
€ 29,50

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Deze actieverpakking biedt u de Totaalaanpak aan tegen het zogenaamde ‘schuren’ bij uw paard en/of pony. Deze Totaalaanpak bestaat uit 2 producten, te weten:

Equiderma en Sweet Itch.

 

Equiderma

Mineraalvoeder voor paarden.

De conditie van de huid van paard en pony wordt door vele factoren bepaald: essentiële bouwstoffen voor de huid (in het voer), weersinvloeden, insecten, etc. Equiderma bevat een actief complex van natuurlijke stoffen dat het bindweefsel van de huid versterkt en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt (o.a. kiezelzuur).

 

Sweet Itch

Op basis van plantaardige oliën en extracten.

Sweet Itch biedt een verzachtende verzorging van de aangetaste huid voor paarden, met mineralen van de Dode Zee en plantaardige oliën.

Deze paardengel is een verzachtend product voor de manen, staart en onderbuik. Het Dode Zee-zout werkt zuiverend en kalmerend en activeert tevens de huid, zodat de overige componenten de werkzaamheid op de huid vergroten.

 

Het probleem van schuren bij paarden/pony’s ontstaat meestal in het vroege voorjaar als de paarden weer intensief naar buiten gaan. Door het grazen van het eerste jonge, fructaanrijke gras, ontstaan vaak huidproblemen. Indien vroegtijdig gestart wordt met het geven van Equiderma door het voer kunnen deze problemen te lijf worden gegaan. Op de aangetaste plekken op de huid van het paard kunt u vervolgens Sweet Itch aanbrengen. Vanzelfsprekend zijn beide producten ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sectolin Anti Jeuk Totaalaanpak