Sectolin Equivital Nervo

Equinervo is een vitaminepreparaat met als extra toevoeging het aminozuur Tryptofaan. Deze combinatie is speciaal geschikt ter behandeling van nerveuze, gestresste of gespannen paarden. Daarnaast verbetert Equinervo de concentratie en leermogelijkheden van uw paard zodat het beter reageert op trainingprogramma’s. Het kan zowel als korte of als langere kuur gegeven worden en heeft geen schadelijke bijwerkingen. Verpakkingseenheid: pot 1 kg

Op voorraad
SKU
14050
€ 34,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

ALGEMEEN:

Equinervo is een natuurlijke voertoevoeging die speciaal geformuleerd is uit een combinatie van vitaminen en het aminozuur Tryptofaan. Deze toevoeging is ontwikkeld voor nerveuze paarden en paarden die gespannen of gestresst zijn. Equinervo kan gebruikt worden als onderdeel van een

trainingsprogramma om de paarden nieuwe dingen te leren of om ze van hun nerveuze gedrag af te helpen. Daarnaast verbetert Equinervo de concentratie en leermogelijkheden van paarden zodat ze beter reageren op de trainingsprogramma’s.

 

SAMENSTELLING:

Dit product is samengesteld uit producten en bijproducten uit de suikerbereiding. Ruw eiwit: 10,1%. Ruw vet: 0%. Ruwe celstof: 0%. Ruw as: 0,1%.

Vitamine E (dl-alpha-tocopherol acetate): 2000 IE. Vitamine B: 3000 mg.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

In stresssituaties dient u 2x daags 25 gram Equinervo per paard door het voer te mengen, maximaal 3 dagen. Indien u Equinervo dagelijks gebruikt dient u 25 gram Equinervo door het voer te mengen. Equi- nervo heeft geen schadelijke bijwerkingen.

 

TOEDIENING:

Voer kan rechtstreeks aan het dier gegeven worden.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sectolin Equivital Nervo