TKC 97 eczeemlotion

TKC 97 eczeemlotion eczeemlotion is een aangenaam geurende lotion voor behandeling van paarden die zich in de zomer schuren, voornamelijk aan manen en staart. TKC 97 is getest en aanbevolen door dierenartsen.

Verpakking: 500 ml.

Op voorraad
SKU
TKC
Vanaf € 29,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

TKC 97 eczeemlotion heeft een snelle en lange werking zelfs bij transpiratie en lichte regenval. Na aanbrengen ziet men een duidelijk sterke vermindering van het schuren. De irritaties zullen verdwijnen.
Men mag dus TKC 97 rechtstreeks aanbrengen op de geïrriteerde plekken veroorzaakt door het schuren. Naast zijn grote effectiviteit, is het gemak in gebruik ook een zeer groot voordeel.
TKC 97 hoeft slechts om de 2-3 dagen aangebracht te worden. In veel gevallen is één behandeling om de week voldoende. Een minimale hoeveelheid lotion is voldoende voor een goede effectiviteit. De fles en de dop zijn zo gekozen dat men zeer juist kan doseren (kleine hoeveelheden). En dat men de huid op alle plaatsen zeer eenvoudig kan bereiken (ook tussen de manen en staartharen).
TKC 97 is een behandeling voor de huid en wordt dus niet op de haren gebracht. Het beste gebruiken zodra er symptomen optreden van schuren en niet wachten tot er al veel haar is weggeschuurd, omdat staartharen en manen traag groeien.
De behandeling met TKC 97 wordt dus meestal vanaf eind maart of begin april gestart. Het is een volledig natuurlijk product en bevat dus GEEN corticosteroïden of andere medicamenteuze producten.
Dit maakt het effect van TKC 97 des te spectaculairder.

Samenstelling: Petroleumderivaat, etherische oliën, natuurlijke kleurstoffen.

Gebruiksaanwijzing: Lotion goed opschudden, manen en staart de eerste maal goed inwrijven, nadien om de 2 à 3 dagen opnieuw inwrijven. Nadien aanbrengen bij nieuwe symptomen.
Niet dagelijks !
Belangrijk: Het product dient bewaard te worden bij kamertemperatuur. Bij aanbrengen moet de fles steeds meermaals opgeschud worden, het beste is telkens op te schudden voordat de lotion op de huid aangebracht wordt. Niet langs de hals laten lopen en nooit dagelijks gebruiken. TKC 97 moet op de volledige manenkam en op de volledige staarthuid worden aangebracht (vanaf 10 cm boven de inplanting) De staartpunt zal altijd jeuken, doch een paard kan zich daar niet krabben of schuren waardoor dit stuk huid niet aangetast lijkt !

Met een account 5% vaste klantkorting.

TKC 97 eczeemlotion bestel je voordelig bij Stalapotheek!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TKC 97 eczeemlotion
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!