Vertargil Superfijn Groene Leem poeder

Zeer fijne klei voor inwendig gebruik. Groene leem is heel rijk aan mineralen en reinigt het bindweefsel en de darmen.

• 100% natuurlijke, zongedroogde klei
• Sterk reinigend en ondersteunt het huidherstel
• Maak zelf een masker of pakking
• Bevat van nature vele mineralen
• Een fijne hulp bij een vette huid, puistjes en acne
• Werkt als een natuurlijke trekzalf

 

Verpakking: 750 gram

Op voorraad
SKU
14938
€ 23,50

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Groene Leem poeder voor inwendig gebruik wordt geleverd zonder gebruiksaanwijzing en dient u te gebruiken volgens het advies van uw dierenarts of natuurgeneeskundig therapeut.
De fijne zuivere groene leem wordt veel gebruikt voor een inwendige reinigingskuur om het lichaam te ontdoen van gif- en afvalstoffen.
Dat kan op regelmatige basis (2 x per jaar) of alleen als het dier kwakkelt en regelmatig problemen heeft die kunnen voortkomen uit een "volle" prullenbak (zoals mok, eczeem, te vaak verkouden, infecties, schimmel, enz).

Een reinigingskuur met groene leem wordt ondersteund door de toevoeging van essentiële oliën. Een kuur met groene leem kan niet worden toegepast bij dieren die gechipt (registratiechip) zijn of pinnen in het lichaam hebben. Daarnaast mag groene leem niet inwendig gegeven worden aan drachtige merries, paarden met nierproblemen, paarden die zwaar getraind worden of paarden met fysieke afwijkingen. Wij adviseren dergelijke kuren alleen te geven in overleg met of op advies van een veterinair natuurgeneeskundig therapeut.

Let op: Groene leem kan de werking van andere medicijnen negatief beïnvloeden.

Uitgebreide product informatie

 

Over groene klei

Vertargil groene leem of groene klei is 100% door de natuur samengesteld, onbewerkt en wordt al vanaf de oudheid gebruikt. Klei is een levende, intelligente stof waarvan de werking nog nooit in het laboratorium is nagebootst. De oude Egyptenaren gebruikten klei uit de Nijl in de wondverzorging en ze gebruikten het bij het mummificeren. Boeren behandelden van oudsher de kwalen van hun huisdieren en vee met klei. Vaak was het aan wilde dieren te danken dat men de plaatsen met helende aarde ontdekte. Men merkte op dat gewonde dieren zich op speciale plaatsen in de modder wentelden en daarna snel herstelden.

Groene leem of groene klei lijkt de krachtigste en meest werkzame onder de kleisoorten te zijn en is sterk reinigend. Groene klei bevat veel mineralen zoals aluminium, ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium. Er zijn restsporen van waterstof, titanium, chloor, fosfor, koolstof, mangaan en zwavel in aangetroffen. Het is rijk aan enzymen die het opnemen van mineralen en vitaminen bevorderen. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vertargil Superfijn Groene Leem poeder
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!